Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda iz görmek

Rüyada vücudunda iz görmek

Rüyada vücudunda iz görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda iz gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada vücudunda izler görmek elindekileri de yitireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta yara izi görmek yaralarına da merhem olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine inanılır.

Rüyada vücudunda iz görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta iz görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kişinin gönlünü alacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada ısırık izi görmek herkesin rahat edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments