Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta iz görmek

Rüyada vücutta iz görmek

Rüyada vücutta iz görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada vücutta iz gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Rüyada vücudunda izler görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda iz görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada vücutta yara izi görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada vücutta iz görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulur.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada hırsızın ayak izlerini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments