Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta delik görmek

Rüyada vücutta delik görmek

Rüyada vücutta delik görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta delik gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada vücudunda delik görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta delik görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda delik görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı deliği görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Rüyada göbek deliği görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments