Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin deliğine girmek

Rüyada tuvaletin deliğine girmek

Rüyada tuvaletin deliğine girmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğinde insan görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletin deliğini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğine görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliğini görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments