Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik çorap giydiğini görmek

Rüyada delik çorap giydiğini görmek

Rüyada delik çorap giydiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada delik çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada delik çorap giydiğini görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada delik çorap giymek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, bunun da geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada delikli çorap görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada çorap delik görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek kırılan kalplerin barışacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kötü günler görüleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ucu delik çorap görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments