Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda delik görmek

Rüyada kolunda delik görmek

Rüyada kolunda delik görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, konfor içinde olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kolunda delik gördüyseniz:

  • İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada kolunda delik görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda delik görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada siyah delik çorap görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada evin ortasında delik görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada burnunu delik görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı delik görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik demir para görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments