Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbek deliği görmek

Rüyada göbek deliği görmek

Rüyada göbek deliği görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada göbek deliği gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada iki göbek deliği görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek hem verimi yükselteceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, maceralara atılacağına yorulur.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalettir.

Rüyada göbek deliği temizlemek uzun sohbetler edeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments