Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda çatlaklar görmek

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek makbul olan mallara kavuşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, anne duasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlaklar gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada vücutta çatlak görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda çatlak görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine inanılır.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kötü haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada vücut çatlağı görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada çatlak alyans görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalettir.

Rüyada çatlak bilezik görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada evde çatlak görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, gülen yüzünün de solacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments