Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut çatlağı görmek

Rüyada vücut çatlağı görmek

Rüyada vücut çatlağı görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada vücut çatlağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Rüyada vücudunda çatlak görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta çatlak görmek çok güzel günler göreceğine, anlaşmalardan cayılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut çatlağı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada topuk çatlağı görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada çatlak görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak topuk görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak pencere görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments