Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut yalamak

Rüyada vücut yalamak

Rüyada vücut yalamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut yalamak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada vücut yalamak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada erkek şeyi yalamak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aslanın yaladığını görmek sorunların tarihe karışacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada bir şey yalamak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanak yalamak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakirlikten kurtulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işaret eder.

Rüyada tuz yalamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments