Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut temizliği yapmak

Rüyada vücut temizliği yapmak

Rüyada vücut temizliği yapmak çok kötü günler geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada vücut temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada vücut temizliği yapmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücut yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada vücuda kese yapmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev temizlik yapmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle temizlik yapmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada evinde temizlik yapmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi temizlik yapmak onun istediği yoldan gideceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments