Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Rüyada temiz mezar görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada temiz suda banyo yapmak her isteklerinin yerine geleceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, bol kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo temizliği yapmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sürekli temizlik yapmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle temizlik yapmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada temiz yapmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments