Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle temizlik yapmak

Rüyada ölüyle temizlik yapmak

Rüyada ölüyle temizlik yapmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada ölüyle temizlik yapmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına inanılır.

Rüyada vücut temizliği yapmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda banyo yapmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beden temizliği yapmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine inanılır.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kişisel temizlik yapmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments