Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temizlik yapmak

Rüyada ev temizlik yapmak

Rüyada ev temizlik yapmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev temizlik yapmak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada evde temizlik yapmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eve temizlik yapmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada ev temizliği yapmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev temizlik yapmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada eski evde temizlik yapmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evi temizlik yapmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle temizlik yapmak imkânsızlıklarının biteceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments