Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücut yapmak

Rüyada vücut yapmak

Rüyada vücut yapmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada vücut yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada vücut yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücut temizliği yapmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada vücuda kese yapmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Rüyada vücuda çamur görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttaki kılları kesmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada vücudunda tümör görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta yara çıkmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Rüyada vücudunda iz görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments