Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırık izi görmek

Rüyada ısırık izi görmek

Rüyada ısırık izi görmek çekilen acıların unutulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısırık izi gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ısırık izi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılan ısırığı görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pire ısırığı görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada böcek ısırığı görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada örümcek ısırığı görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada karınca ısırığı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada fare ısırığı görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada köpek ısırığı görmek malların çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments