Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dövmeli görmek

Rüyada birini dövmeli görmek

Rüyada birini dövmeli görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, özel hayatında mutlu olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada birini dövmeli gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek arzuların gerçekleşeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bereket ve zenginlik olacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek dövmesi görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövmeli erkek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak eş ve evlat sahibi olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Rüyada dövme yaptıran görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Rüyada sırta dövme yaptırmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada geçici dövme görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments