Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak bardak görmek

Rüyada çatlak bardak görmek

Rüyada çatlak bardak görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Rüyada çatlak bardak gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada çatlak bardak görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek çok kötü olaylar yaşayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işarettir.

Rüyada çatlak cam bardak görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacakta çatlak görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak duvar görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada çatlak el görmek ticarette yol katedeceğine, yersiz yere suçlanacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments