Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlak bacak görmek

Rüyada çatlak bacak görmek

Rüyada çatlak bacak görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak bacak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada çatlak bacak görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bacakta çatlak görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada evde çatlak görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada doğum çatlağı görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak dudak görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada evi çatlak görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yüzüne kan geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak merdiven görmek iyi geçiminin devam edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuk çatlağı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments