Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak şişmesi görmek

Rüyada ayak şişmesi görmek

Rüyada ayak şişmesi görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak şişmesi gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek yüküne ortak olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, patron olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada şişmiş ayak görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, makamının artacağına delalettir.

Rüyada ayağı şiş görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalettir.

Rüyada ayak şişmesi görmek bol dua edeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments