Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan yağ çıkarmak

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuda yağ sürmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yağ çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaralarına da merhem olacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan irin çıkarmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak sevinçli haberler geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments