Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan yaralandığını görmek

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan yaralandığını gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada bacak yara görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda yara görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacağında yara görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments