Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida görmek

Rüyada vida görmek

Rüyada vida görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, böylece yüzünün güleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vida gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada vida açmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada vida toplamak işlerinden feragat edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vida sıkmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vida sökmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada demir vida görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vidalı diş görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük vidası görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vida yemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments