Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen suyu içmemek

Rüyada verilen suyu içmemek

Rüyada verilen suyu içmemek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada verilen suyu içmemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada verilen suyu içmemek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada verilen suyu içmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yokluk içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın verildiğini görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahkemeye verildiğini görmek büyük bir ihanete uğranacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül verildiğini görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sela verilmesini görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments