Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen suyu içmek

Rüyada verilen suyu içmek

Rüyada verilen suyu içmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada verilen suyu içmek gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada verilen suyu içmek seyahatlere katılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada verilen suyu içmemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağına bebek verildiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para verip almak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, Tövbe Edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada anahtar verilmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşe verilmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada verilen eti almamak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada süt verirken görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments