Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sela verilmesini görmek

Rüyada sela verilmesini görmek

Rüyada sela verilmesini görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, dertlerin günden güne artacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada sela verilmesini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi, bağlantılarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler olabilir.

Rüyada selasının verildiğini duymak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada selasının verildiğini görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada sela verilmesini görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin selasını duymak her zaman iyilikleriyle anılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm selası duymak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada cuma selası okumak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, borçlarının kapacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada selasını duymak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hane içine ay doğacağına delalettir.

Rüyada selahaddin eyyubiyi görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments