Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın verildiğini görmek

Rüyada altın verildiğini görmek

Rüyada altın verildiğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın verildiğini gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Rüyada para verip altın almak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret eder.

Rüyada verilen altını almamak ele geçen paranın daha da artacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada altın verildiğini görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılır.

Rüyada bohça verildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine inanılır.

Rüyada verilen parayı almak işinde yükseleceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments