Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemeye verildiğini görmek

Rüyada mahkemeye verildiğini görmek

Rüyada mahkemeye verildiğini görmek duyguların karşılık bulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mahkemeye verildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada mahkemeye verilmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkemeye verildiğini görmek kindar olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada mahkeme olmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mahkemede boşanmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini mahkemede görmek güven kaybı yaşanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkemede tanık olmak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada kendini mahkeme salonunda görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, işlerin aksamayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada mahkemeyi kaybetmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments