Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vazo kırmak

Rüyada vazo kırmak

Rüyada vazo kırmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, şansının kendisinden yana olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vazo kırmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada cam vazo kırmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada vazo kırmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iflas edeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mor vazo görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük cam vazo görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada vazoya gül koymak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, dinamik olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz vazo görmek sıkıntılar son bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada tarihi vazo görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada vazoda papatya görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments