Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vazoya gül koymak

Rüyada vazoya gül koymak

Rüyada vazoya gül koymak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, evlenme yolunda adım atacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada vazoya gül koymak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada vazoya gül koymak gözyaşlarının dineceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada vazoya çiçek koymak ayrılmış olanların kavuşacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada vazo içinde gül görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, mal sahibi olacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Rüyada vazoda gül görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada vazoda çiçekler görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi cam vazo görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada cam vazolar görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments