Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor vazo görmek

Rüyada mor vazo görmek

Rüyada mor vazo görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, iç sıkıntısına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mor vazo gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Rüyada mor vazo görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, her anlamda şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada kırık cam vazo görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kristal vazo görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır vazo görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kırık vazo görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada eski vazo görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Rüyada vazoda gül görmek yani babasına benzeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çini vazo görmek şansın kaçacağına, çok büyük ses getireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments