Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam vazo kırmak

Rüyada cam vazo kırmak

Rüyada cam vazo kırmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam vazo kırmak gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada cam vazo kırmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet eder.

Rüyada vazo kırmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada cam vazolar görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük cam vazo görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada camdan vazo görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada cam vazo görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi cam vazo görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments