Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz vazo görmek

Rüyada beyaz vazo görmek

Rüyada beyaz vazo görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada beyaz vazo gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada beyaz vazo görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada vazoda beyaz çiçek görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük cam vazo görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış vazo görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, şeref ve rütbeye, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi vazo görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bekarlar için evlenmeye, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil cam vazo görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada vazo kırmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada vazoda gül görmek rızkının azalacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments