Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi vazo görmek

Rüyada tarihi vazo görmek

Rüyada tarihi vazo görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kötü günlerinin biteceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kazancının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tarihi vazo gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada tarihi vazo görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi cam vazo görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kırık cam vazo görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada altın vazo görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vazo içinde gül görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam vazo almak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah vazo görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments