Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizini alıp gitmek

Rüyada valizini alıp gitmek

Rüyada valizini alıp gitmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir yol çizileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada valiz alıp gitmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizi alıp gitmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine alamet eder.

Rüyada valizle bir yere gitmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada valizle gitmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat almaya gitmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ilaç almaya gitmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , insan içine çıkmak istemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker almaya gitmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments