Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat almaya gitmek

Rüyada saat almaya gitmek

Rüyada saat almaya gitmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, şeytana uyacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada saat almaya gitmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada saat almaya gitmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Rüyada saat alıp takmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada saat almayı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada pasta almaya gitmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada süt almaya gitmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada su almaya gitmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, başarılı bir insan olacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalet eder.

Rüyada balık almaya gitmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments