Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç almaya gitmek

Rüyada ilaç almaya gitmek

Rüyada ilaç almaya gitmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, asil kimselerden çıkacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç almaya gitmek gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada ilaç almaya gitmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada doktora gidip ilaç almak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada şeker almaya gitmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür almaya gitmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık almaya gitmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, günahtan temizlenmeye delalet eder.

Rüyada koyun almaya gitmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, yaşam standartlarının artacağına, yaşamına bakacağına işaret eder.

Rüyada almanyauya gitmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, onların önüne geçeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments