Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiz alıp gitmek

Rüyada valiz alıp gitmek

Rüyada valiz alıp gitmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada valiz alıp gitmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada valizi alıp gitmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada valiz alıp gitmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, küskünlük yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada valizle bir yere gitmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada valizle gitmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada odun almaya gitmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı alıp gitmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev almaya gitmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments