Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizle bir yere gitmek

Rüyada valizle bir yere gitmek

Rüyada valizle bir yere gitmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, büyük bir sorun oluşacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada valizle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada valizle bir yere gitmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada valiz yerleştirmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada valiz alıp gitmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada valizi alıp gitmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada valizini alıp gitmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada valizle gitmek sağlığından olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlış bir yere gitmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada gideceğin yeri görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments