Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizle gitmek

Rüyada valizle gitmek

Rüyada valizle gitmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kötü halin son bulacağına delalettir.

Rüyada valizle gitmek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Rüyada valizi alıp gitmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayatın tadına varacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Rüyada valizle gitmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valiz alıp gitmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizle bir yere gitmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, doğru yolu bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada valizini alıp gitmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada valizle yürümek kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada valizin içinde para görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizini kaybettiğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments