Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker almaya gitmek

Rüyada şeker almaya gitmek

Rüyada şeker almaya gitmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker almaya gitmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktiviteler, fikir paylaşımları veya arkadaş gruplarıyla yapılacak planlar sırasında bazı ilişkileriniz güçlenebilir ya da ön plana çıkabilir.

Rüyada şeker almaya gitmek koyu muhabbette kalacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada valizi alıp gitmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Rüyada valizini alıp gitmek hayata küsecek duruma geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta almaya gitmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinlik almaya gitmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada su almaya gitmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, komşularla ters düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments