Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valilik görmek

Rüyada valilik görmek

Rüyada valilik görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valilik gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada valilik görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, güzel bir iş fırsatına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada valinin elini öpmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın vali görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada valinin eşini görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada valiyi görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, refaha erişileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada valiyle konuşmak hem de yeni mülkler satın alacağına, kazancını arttıracağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vali yardımcısı olmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada vali olduğunu görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments