Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vali eşi görmek

Rüyada vali eşi görmek

Rüyada vali eşi görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada vali eşi gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Rüyada vali eşi görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada valinin eşini görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada vali yardımcısı olmak belalı insanlara denk geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eski valiyi görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada valiyi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan vali görmek maddi açıdan ferahlamaya, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada vali arabası görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada valinin evini görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments