Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vajına yalamak

Rüyada vajına yalamak

Rüyada vajına yalamak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine rivayet eder.

Rüyada vajına yalamak gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Rüyada avuç yalamak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vajına yalamak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun yalamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı yalamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine inanılır.

Rüyada aslanın yaladığını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünü yalamak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments