Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vaftiz töreni görmek

Rüyada vaftiz töreni görmek

Rüyada vaftiz töreni görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, alanında marka bir isim olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada vaftiz töreni gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada vaftiz töreni görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vaftiz etmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada vaftiz görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vaftiz olmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada nişan törenini görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet eder.

Rüyada töreni görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işlerine yeni işler katacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi nişan törenini görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Rüyada cenaze töreni görmek variyetinin her geçen gün artacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayaline kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments