Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan törenini görmek

Rüyada nişan törenini görmek

Rüyada nişan törenini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, umutsuzluk yaşanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada nişan törenini gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada nişan töreninde olmak bir sebeple çok zarar göreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi nişan törenini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan töreni yapmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan töreni görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada nişan törenini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Rüyada ödül törenine katılmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada kutlama töreni görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tören alayı görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments