Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vaftiz görmek

Rüyada vaftiz görmek

Rüyada vaftiz görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada vaftiz gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada vaftiz töreni görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada vaftiz olmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerin bozulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada vaftiz görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işarettir.

Rüyada vaftiz etmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments