Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze töreni görmek

Rüyada cenaze töreni görmek

Rüyada cenaze töreni görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze töreni gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kısmetinin kapanacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze törenine gitmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze töreni görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze törenine katılmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet eder.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına tabir olunur.

Rüyada nikah töreninde bulunmak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments