Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vaftiz olmak

Rüyada vaftiz olmak

Rüyada vaftiz olmak engellerden kurtulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vaftiz olmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada vaftiz görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalet eder.

Rüyada vaftiz olmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada vaftiz etmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada vaftiz töreni görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments