Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nişan törenini görmek

Rüyada kendi nişan törenini görmek

Rüyada kendi nişan törenini görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi nişan törenini gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada nişan töreni görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan töreni yapmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada nişan töreninde olmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yokluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada kendi nişan törenini görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada nişan törenini görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram töreni görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kötü sözler duyulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada dini tören görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis töreni görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments